måndag, mars 06, 2006

Först kommer klänningarna, sedan talen...

Nu ligger jag redo i sängen med min dator framför tv’n, snart nalkas Oscarsgalan. Denna glamourösa tillställning kombinerar vi med som natttvättning, det krävs mer än vackra klänningar för att hålla mig vaken under alla låååånga och tråkiga tal, för allt filmfolk är faktiskt inte så speciellt intressanta…

5 Comments:

At 11:17 fm, Anonymous Anonym said...

Va tyckte du?

 
At 12:22 em, Blogger Anna said...

mmm, höll mig inte vaken så länge, men george clonney var söt när han tog emot priset, även dolly sjöng vackert, trist bara att hon ser ut som en docka av plats... jack nicholson såg lagomt självgod ut i publiken och jon stewert var mycket rolig, helst skämtet om fildelning och bara bröst...

 
At 2:26 em, Blogger Oskar said...

Men jag förstår inte riktigt och känner mig lite sårad över att du med god min tittar på ett sådant program som knuffar bort Buffy, det tycker jag är en oförlåtlig (i det närmaste) hädelse. Usch.

 
At 7:32 em, Blogger Anna said...

hemska tanke... buffy kommer ju tillbaka, annars kan man ju alltid ladda ner henne från nätet, men jag förstår självfallet att en ursäkt är plats!

 
At 1:27 em, Blogger Oskar said...

Man får väl iaf hoppas det kommer tillbaxs lite då och då, men om jag inte räknat fel så hade det varit dags för Buffy-musikalen, men Oscars-galan kom å förstörde allt..

Ursäkten godtas förstås. Chilinöt?

 

Skicka en kommentar

<< Home