tisdag, maj 29, 2007

It’s time to say Hello again => Luleå here we come!

Två nätter är bokade, nära vattnet. God sushi, slow-food, shopping och vänner väntar. Det är nästan exakt två år sedan vi lämnade Luleå med ett stort flyttlass, med en längtan söder ut. Nu åker vi tillbaka, kanske kommer det att vara som att komma hem…

Ana, skickar du ditt mob-nr på ICQ, så vi kan höras kring när och vart vi ska ses på fredagen ;)

4 Comments:

At 11:33 em, Blogger samtalmedsolen said...

Åh ska du få present av Ana på fredag? För att du har FYLLT 25 DÅ?!
Tänk va ung du var när du lämnade Luleå!

 
At 10:39 fm, Blogger CozmicGirl said...

GRATTIS! :) Ja, jag bjuder henne på en drink.. hihih... jo, var tvungen att ominstallera hela jävla Windows plus att det tog 2 dagar att installera alla säkerhetsuppdateringar, så jag har inte ICQ nu.. men jag skickar ett sms ist..

 
At 12:22 em, Anonymous Anonym said...

Det verkar smittsamt, "de här me data" ... ;)

Själv råkade jag ut för en mekanisk hårddiskkrasch i lördags, varpå mitt examensarbete i statsvetenskap, samt hela systemet i övrigt försvann. HDDn tuggar och knäpper, läshuvudet är helt kajk.

Hoppas att det inte gick riktigt lika illa för dej =)

 
At 5:17 em, Blogger CozmicGirl said...

Nej du... jag har lärt mig när äckel windows kraschade ungefär vid samma tidpunkt för 2 år sen o b-uppsatsen försvann (tack o lov att jag skrev den med olsson så han hade den på sin datorn).. sen dess sparar jag alla viktiga filer på skolans hd o min hd nr2.. man kan inte lita på xp.. fast den här gången krashade inte skiten utan en massa dll filer försvann av nån konstig anledning (nej, ingen virus)..linux är så klart en bättre lösning men men..kanske bäst att köpa en mac nästa gång så slipper man all krångel..

 

Skicka en kommentar

<< Home