torsdag, januari 05, 2006

Avsaknad av nät – bortkopplad i dalarna

Det är svårt att upprätthålla bloggen i Hedemora. Varför denna svårighet? Modem, jul, uppsats, släktbesök är några av de olika hindren. Men det är samtidigt härligt, men annorlunda från vardagen i Umeå där nyhetssidor och mailen uppdateras minst en gång i halvtimmen. Det är avkopplande att vara här, kanske beror det på att man är ”hemma” eller beror det på avsaknaden av bredband?

Julen och nyår är över och nu står vi inför ett nytt år. Själv inleder jag det med en veckas resa till Marocko, resan kan följas via resedagboken. Skall även försöka skriva lite från resedagboken på bloggen! I vår skall socialpsykologi c och lite akademisk engelska tillsammans med en liten kurs inriktad på EU och Sveriges roll studeras. Sedan efter sommaren bär det förhoppningsvis av till Rumänien för ytterligare statsvetenskapliga studier.

Dock undrar jag hur dessa planer skall kunna upprätthållas? Jag (vi) fick nämligen en lite annorlunda julklapp av en av mina mostrar. Gåvan var nämligen ”Kalendern som kommer att förändra mitt liv” av Benrik Limited. Denna vecka är som en liten uppstartsvecka, börja lite lugnt alltså. Sluta äta avokado, gå ner ett gram i vikt, klottra något med blyerts etc. Nästa vecka dock, när vi befinner oss i Marocko skall vi ljuga patologiskt hela veckan. Det kanske inte blir så svårt, jag är från Norge, jag heter Bärta, nej tack, jag gillar tjejer, åh turkost, min favoritfärg, jag är faktiskt en kräfta, nej, inte stör du mig inte….osv.… Dock bävar jag mig redan för vecka tre, ”sälj en liten sexuelltjänst”, nåväl kanske något med fötter…ni kan betala mig med sockor!

4 Comments:

At 7:27 em, Anonymous Anonym said...

Jag kan nog köpa lite sådana tjänster från dej... men vet om strumporna är mest lockande;)

 
At 2:25 em, Blogger Anna said...

jag säljer mig inte till VEM som helst ;)

 
At 6:07 em, Anonymous Anonym said...

Men hallå?! Betyder inte 5,5års vänskap nåtting?!

 
At 2:18 fm, Anonymous Anonym said...

Jag vill inte ha vykort från första stället... redan fått vykort därifrån...
Marrakesh - tror iaf jag fått vykort därifrån...
Har du packat ner Burkan;)

 

Skicka en kommentar

<< Home