fredag, april 28, 2006

Mys med Göran

Mycket har hänt under gårdagen… Bland annat var Kristian Luuk och Carina Berg i etern samtidigt. Som det flesta P3-nördar redan vet så vikarierar Luuk för Lanz i en vecka. Deras samspel (Luuk och Bergs) var fint, de kommenterade fortfarande på ett lite "nyförälskat sätt" vardagliga småsaker samtidigt som de gjorde underhållande radio.

Lite senare under torsdagen var gamla hedliga Göran på besök hos Filip och Fredrik. Det finns mycket ont att säga om Göran, men trots det är han en valstrateg ut i fingertopparna. Han visade i gårdagens program att det svenska folket inte ska glömma bort hans roll som trevlig och småmysig landsfader, trots det alla tidigare skandaler. Att programmet avslutades med skrålande frälsningsarménsång är säkert bara ett av alla trick att sno tillbaka väljare hos det borgliga blocket.

Valsmutsningskampanjen har länge varit igång, bland annat med bilder på Freddan. Men nu möter lakejer till högerblocket anonymt upp detta: http://www.maktmissbruk.se/. Paggan får dock sig ingen smäll, kan det bero på att han i lönndom kandiderar till president?

1 Comments:

At 4:19 em, Anonymous Anonym said...

Han har öppnat Pärleporten så att jag kan komma in!
- Tänk på det Naiv!

 

Skicka en kommentar

<< Home